Bel ons op 0800 020 1684
Vind een Mediator
Arie Haasnoot
Arie Haasnoot

Meer over

Arie Haasnoot

:

Arie Haasnoot heeft gekozen voor het vak van mediator op grond van ervaringen in zijn langdurige loopbaan bij de overheid (o.a. gemeentesecretaris), in zijn persoonlijke leven en in zijn werk als vrijwilliger.

In 2014 is Arie gestart als MfN-geregistreerd mediator (na de basisopleiding, inclusief coaching, ook de specialisatieopleidingen mediation bij de overheid, arbeidsmediation, familiemediation en beleidsbemiddeling). Zijn bedrijf heet Haasnoot Mediation, zie www.haasnootmediation.nl . Uitgaande van de opvatting dat collega's elkaar in samenwerking kunnen versterken, heeft Arie zich in 2015 aangesloten bij het Mediationhuis. Arie is actief op de gebieden arbeid, overheid, familie, woonomgeving en samenwerking in vrijwilligersorganisaties, w.o. kerk. Door de brede deskundigheid van collega’s binnen het Mediationhuis kan op elk gebied aanvullende ondersteuning worden aangeboden. Arie is tevens beleidsbemiddelaar in ingewikkelde kwesties waarbij (mede) de overheid is betrokken.

In het kort iets over de achtergrond van Arie: Na een bestuursjuridische opleiding (afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht), is hij langdurig werkzaam geweest bij de gemeentelijke overheid. Eerst als beleidsambtenaar en manager op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling en later als gemeentesecretaris van de gemeenten Oud en Nieuw Gastel, Oosterhout en Bergen op Zoom. Vanaf 2009 zet Arie zich in als ZZP-er op het gebied van ambassadeurschap gemeenten, interim-advies en coaching. In zijn vrije tijd is Arie actief in bestuurderswerk, in het verleden als toezichthouder van een zorginstelling en voorzitter van een erfgoedvereniging, en op dit moment in diverse functies binnen de Protestantse Kerk in Nederland (PKN). Ook is Arie vrijwilliger in buurtbemiddeling en bestuurslid van de Vereniging Mediators bij de Overheid VMO.

Arie is woonachtig op de rand van West-Brabant en Zeeland, maar werkt door het hele land. In de nabijheid van de woon- of werkplaats van cliënten kiest hij een rustige gesprekslocatie uit. Ook heet hij cliënten graag welkom in het Mediationhuis, Baangracht 2, 1811 DC te Alkmaar.

Inspiratie doet Arie op tijdens lange afstand wandeltochten:

Een cairn of steenmannetje biedt de reiziger hulp in onherbergzaam gebied. Het markeert het pad of geeft de top van een heuvel aan. Op dezelfde wijze wil Arie anderen helpen de weg te vinden die leidt naar de gewenste bestemming.

Vragen of informatie nodig?

Neem contact op met

Arie Haasnoot

06 24693847
06 24693847

Berichten geschreven door

Arie Haasnoot

:

Geen berichten gevonden.