Bel ons op 0800 020 1684
Vind een Mediator
Arja de Waal
Arja de Waal

Meer over

Arja de Waal

:

Arja de Waal is als bouwkundige afgestudeerd en heeft haar loopbaan in de bouw verwisseld voor een loopbaan bij de overheid.Binnen de overheid heeft ze ervaring in het voeren van ruimtelijke procedures, het leiden van verschillende projecten en het omgaan met politieke belangen.

Daarbij zijn het communiceren en informeren van grote groepen een belangrijk onderdeel van het proces.Als coördinator Landelijk Gebied heeft ze verschillende partijen met tegenstrijdige belangen tot elkaar weten te brengen.

Verder heeft zij sinds vijf jaar ervaring als vertrouwenspersoon, waarbij verschillende aspecten binnen arbeidsprocessen de revue passeerden.

Arja heeft haar ervaring versterkt met het volgen van verschillende trainingen en opleidingen waaronder het Neuro-Linguïstisch Programmeren en het Systemisch werken.

Het werken als mediator geeft Arja heel veel energie. Haar doel is om mensen en partijen weer met elkaar in gesprek te krijgen en conflicten binnen relaties, werk en woonomgeving om te buigen naar  een prettige respectvolle, werkbare en leefbare omgeving.Haar integere en onafhankelijke positie geven een goede basis om haar als bemiddelaar aan tafel te hebben. 

Het Mediationhuis beschikt over een brede deskundigheid op velerlei gebied, door de expertise van de verschillende collega’s. Wanneer gewenst kan altijd aanvullende ondersteuning worden aangeboden.

Vragen of informatie nodig?

Neem contact op met

Arja de Waal

072 5121832
06-20198210

Berichten geschreven door

Arja de Waal

:

Geen berichten gevonden.
Mediationhuis Alkmaar
Oudegracht 90
1811 CM, Alkmaar
072 5121832