Bel ons op 0800 020 1684
Vind een Mediator
Chantal Kaandorp
Chantal Kaandorp

Meer over

Chantal Kaandorp

:

Chantal Kaandorp is reeds 10 jaar werkzaam bij de overheid als Wmo consulent binnen het Sociaal Domein. 

In die jaren heeft zij de opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening gevolgd. Daar heeft zij kennis gemaakt met het vak Mediation. In 2014 heeft zij de basisopleiding en is zij opgenomen in het MfN register.

Het groot aantal kinderen dat de dupe is van een scheiding is voor Chantal de reden geweest om de specialisatie te volgen tot familie mediator. Een scheiding is voor een kind al lastig genoeg. Als mediator wil Chantal bijdrage aan het opstellen van een geschikt ouderschapsplan en echtscheidingsconvenant zodat ouders in alle rust ouders kunnen zijn en een ieder verder kan met zijn of haar eigen leven zodat ook voor de kinderen de rust terug keert. Voor een familie mediation is Chantal tevens bevoegd om een toevoeging (subsidie) aan te vragen zodat ook ouders met een laag inkomen in aanmerking kunnen komen voor mediation. 

Door haar jarenlange ervaring binnen de overheid en specifiek binnen het Sociaal Domein  weet zij goed te communiceren met de burgers en heeft zij kennis van de werkwijze van het overheidsorgaan.  Hierdoor is zij uitermate geschikt om mediations tussen burgers en overheid te verrichten. Dit kan uiteraard op alle gebieden binnen de overheid en niet slecht binnen het Sociaal Domein.

Bij Chantal kunt u tevens terecht voor mediations op het terrein van arbeid, woonomgeving en samenwerking.

Een uitgebreidere toelichting is te lezen op www.dedageraadmediation.nl

Vragen of informatie nodig?

Neem contact op met

Chantal Kaandorp

06 20828124
06 20828124

Berichten geschreven door

Chantal Kaandorp

:

Geen berichten gevonden.
Mediationhuis Schoonhoven
Goudsmidshof 3
2871 WJ, Schoonhoven
06 20828124