Bel ons op 0800 020 1684
Vind een Mediator
Ineke Vos
Ineke Vos

Meer over

Ineke Vos

:

Zij is sinds 1991 werkzaam in het familierecht. Eerst als jurist bij rechtbank en gerechtshof, later als advocaat bij Hocker Advocaten in Amsterdam. 

Zij zei de advocatuur vaarwel vanwege de vaak onbevredigende uitkomst van langdurige en kostbare procedures in familiekwesties. 

Zij heeft vervolgens gewerkt als trainer en coach en is lange tijd coordinator bij het Centrum voor Herstelgericht werken geweest. 

Na het volgen van opleidingen in psychologie, familymediation, mindfulness, geweldloze communicatie en systemisch werken is zij sinds 2010 terug in de advocatuur. Aanvankelijk bij Bol Advocatenkantoor en thans bij Advocatenkantoor Oudegracht. Scheidingsmediation is een substantieel deel van haar praktijk. Zij wordt regelmatig door de rechtbank ingeschakeld al mediator. Ineke Vos is registermediator. In haar praktijk staat zij particulieren en ondernemers bij in echtscheidingszaken en alle daaraan gerelateerde onderwerpen, zoals de zorgverdeling van de kinderen, partner- en kinderalimentatie en vermogensverdeling. 

“In de ruim 20 jaar dat ik me bezighoud met echtscheidingen in al zijn facetten, is me duidelijk geworden dat scheiden in de eerst plaats een relationeel proces is. Met uiteraard financieel en juridisch belangrijke componenten.”

Vragen of informatie nodig?

Neem contact op met

Ineke Vos

072 5121832
072 512 2213 (direct)

Berichten geschreven door

Ineke Vos

:

Geen berichten gevonden.
Mediationhuis Alkmaar
Oudegracht 90
1811 CM, Alkmaar
072 5121832