Bel ons op 0800 020 1684
Vind een Mediator
Kees Hansen
Kees Hansen

Meer over

Kees Hansen

:

Kees Hansen is jarenlang familiemediator. Bij scheidingen met kinderen heeft hij veel ervaring. 

Ouderschapsplannen en regelingen voor co-ouderschap, zorgverdeling tussen ouders en kinderen Al deze zaken zijn hem goed bekend. Zijn specialiteit is het voorkomen van vecht-scheidingen. Kinderen mogen nooit de dupe worden! Ouders hebben levenslang de opdracht om een goede vader en moeder te zijn. Ook echtscheidingen bij oudere paren doet hij regelmatig.

Hij is registermediator en als familiemediator toegelaten bij de rechtbank. Hij is jurist en heeft veel kennis over het familierecht. Indien gewenst kunnen de mediationgesprekken ook bij u thuis plaatsvinden in uw vertrouwde sfeer

Kees is ook goed op de hoogte van conflicten die mensen kunnen hebben met de gemeente. Hij kent de gemeente van binnenuit en is ook opleider geweest bij de Bestuursacademie. Hij kan goed inschatten wat de kansen zijn bij een conflict met de gemeente. Voor conflicten over vergunningen kunt u hem met een gerust hart benaderen.

Kees heeft in het onderwijs gewerkt. Hij weet wat er speelt. Hij kan bruggen slaan om tot goede maar ook duurzame oplossingen te komen. Individuele problemen van leraren maar ook teamconflicten tussen collega’s begeleidt hij.

Vragen of informatie nodig?

Neem contact op met

Kees Hansen

072 5121832
06 13485461

Berichten geschreven door

Kees Hansen

:

Geen berichten gevonden.
Mediationhuis Heemskerk, Beverwijk, Castricum
Baangracht 2
1811 DC, Alkmaar
072 5121832