Bel ons op 0800 020 1684
Vind een Mediator
Stella van Beers
Stella van Beers

Meer over

Stella van Beers

:

Stella van Beers is geregistreerd mediator en heeft zich in het voorjaar 2017 bij het Mediationhuis  Alkmaar aangesloten als “Mediationhuis  Purmerend & Omstreken”. Daarvoor was zij werkzaam als gezondheidswetenschapper en epidemioloog. Haar werkzame leven heeft zich voornamelijk afgespeeld in Afrika, Azië en in enkele Oost Europese landen.

Haar opleiding tot mediator heeft haar interesse in mensen verder verdiept en inzicht gegeven hoe communicatie tussen mensen mis kan gaan, maar ook hoe de interactie weer in goede banen geleid kan worden. Primair voor haar daarbij is het contact met mensen, en te streven naar, waar mogelijk, de situatie tussen hen ten goede te veranderen; vernieuwde en verbeterde communicatie, het openbreken van mogelijke misvattingen, ziet zij daarbij als een essentieel middel.

Zij heeft ook de specialisatieopleiding tot familiemediator met goed gevolg afgelegd en heeft ervaring in het begeleiden van echtscheidingen, het opstellen van ouderschapsplannen en alles wat daarbij komt kijken.

Graag werkt zij als mediator mee aan het weer op gang brengen van het gesprek met elkaar en met het vinden van de oplossing die beide gesprekspartners gezamenlijk kunnen ontdekken.

Door haar ervaring werkt zij ook graag met mensen van velerlei achtergronden in Nederland of uit andere culturen. Naast mediation werkt zij al meerdere jaren als buurtbemiddelaar en verzorgt zij regelmatig verschillende trainingen in binnen- en buitenland.  

Vragen of informatie nodig?

Neem contact op met

Stella van Beers

0800 020 1684
06 11391062

Berichten geschreven door

Stella van Beers

:

Geen berichten gevonden.