Bel ons op 0800 020 1684
Vind een Mediator
Alex Raphael
Alex Raphael

Meer over

Alex Raphael

:

De in Zuid-Amerika geboren Ir. Alex Raphael heeft meer dan 25 jaar geleden zijn plaats in Nederland gevonden. Vanwege zijn afkomst, zijn vele reizen en het spreken van meerdere talen heeft Alex zich gespecialiseerd in multiculturele en interculturele arbeid, zakelijke en familie conflicten.

Alex Raphael is geboren in Zuid-Amerika, maar woont al ruim 25 jaar in Nederland. Zijn afkomst, het vele reizen en zijn meertaligheid (Nederlands, Spaans, Engels, Frans, Italiaans) heeft zijn specialisatie betekent in multiculturele en interculturele arbeid, zakelijke en familie conflicten. 

Alex Raphael is van origine werktuigbouwkundig. In Nederland heeft hij de opleiding tot ICT Adviseur gevolgd. Een conflict in zijn omgeving heeft Alex gemotiveerd zich te verdiepen in de mogelijkheden van  Mediation. De constatering dat er een gebrek is aan tweetalige (Spaans-Nederlands) mediators heeft hem doen besluiten de opleiding tot MfN geregistreerde mediator te volgen.

 Alex is bovendien al jaren actief als buurtbemiddelaar en heeft het project “Steun en hulp bij conflicten” opgezet bij “Casa Migrante” te Amsterdam om Spaans sprekende migranten met conflicten bij te staan. Daar geeft hij ook trainingen en cursussen aan vrijwilligers op het gebied van communicatie en professionalisering.

Vragen of informatie nodig?

Neem contact op met

Alex Raphael

0800 020 1684
06-48725613

Berichten geschreven door

Alex Raphael

:

Geen berichten gevonden.