Bel ons op 0800 020 1684
Vind een Mediator
Dit specialisme omvat onder andere:

Arbeidsconflict, Ruzie met de baas, Ziekteverzuim, Werkweigering, Salariëring, Ontslag, Exit, Ongewenste omgangsvormen, Pesten.

Meer informatie:

Conflicten op het werk zijn aan de orde van de dag en leiden maar al te vaak tot ziekteverzuim. Ziekteverzuim kan leiden tot een vervelende en kostbare impasse voor alle partijen. Betrokkenen komen soms in juridische procedures terecht die zowel werkgever als werknemen veel tijd, geld en energie kosten. Bovendien leidt een beslissing van de rechter lang niet altijd tot een voor beide partijen bevredigende oplossing.

Mediation kan ervoor zorgen dat de impasse wordt doorbroken en er aan een oplossing kan worden gewerkt. De samenwerkrelaties tussen de partijen wordt verbeterd, soms hersteld of op een zakelijke wijze afgesloten. In het laatste geval worden afspraken gemaakt over de voorwaarden voor het beëindigen van de arbeidsrelatie. 

Het Mediationhuis biedt gespecialiseerde arbeidsmediators met kennis van arbeidsrecht en organisaties. Hun kennis van en ervaring met organisatie- en samenwerkingsconflicten, geeft beide partijen in de mediation meteen vertrouwen in een bevredigende uitkomst.

Blog berichten gerelateerd aan

Arbeid