Bel ons op 0800 020 1684
Vind een Mediator
Caroline Boersen
Caroline Boersen

Meer over

Caroline Boersen

:

Caroline Boersen is vanaf 2016 MfN register mediator. Met de al aanwezige kennis op het gebied van arbeidsrecht is zij een mediator die in diverse situaties ingezet kan worden.  Haar opdrachtgevers variëren van kleinschalig (MKB) tot multinationals in de industrie. Echter ook zorginstellingen en Kinderdagverblijven weten haar te vinden. 

Caroline haar aanpak kenmerkt zich door  openheid en oprechtheid waarmee zij partijen op een eerlijke wijze tot inzichten laat komen en daarmee ook doorbraken bewerkstelligt. Deze wijze van benadering wordt zeer gewaardeerd door partijen. Dit, in combinatie met haar kennis van zaken en haar inlevingsvermogen door haar werkervaring, zorgt er voor dat partijen zich op hun gemak voelen en gaan denken in mogelijkheden om het conflict op te lossen. 

Naast het werk als mediator werkt zij als senior HR-adviseur en geregistreerd Casemanager Verzuim voor meerdere opdrachtgevers.

Caroline is vice voorzitter bij de Vereniging van Mediators Noord-Holland en als vrijwilliger actief als buurbemiddelaar waarin zij met haar vaardigheden probeert de verstandhouding tussen boze buren te verbeteren.

Vragen of informatie nodig?

Neem contact op met

Caroline Boersen

0800 0201684
06-22485196

Berichten geschreven door

Caroline Boersen

:

Geen berichten gevonden.
Mediationhuis Schagen
Jan van Scorelstraat 7
1741 KM Schagen
0800 0201684