Bel ons op 0800 020 1684
Vind een Mediator
Caroline Boersen
Caroline Boersen

Meer over

Caroline Boersen

:

Afgestudeerd als bedrijfskundige heeft Caroline de focus in de loop der jaren meer en meer op mensen gericht.

Zij heeft zowel werkervaring bij de overheid als in het bedrijfsleven waarbij haar voorkeur ligt bij bedrijven die iets ‘maken’ zoals in de bouw, agrarische sector of industrie.

Sinds 2013 is zij zelfstandig HR adviseur. De bedrijven in haar portefeuille zijn divers van karakter. Van kleinschalig (MKB) tot multinationals. Door haar uitgebreide en actuele kennis wordt zij vaak gevraagd en met haar praktische aanpak kan zij snel schakelen.

Tijdens haar werk merkte zij dat zij conflicten anders wilde oplossen alleen hoe? Dit maakte dat zij in 2015 op zoek ging naar een methode waarbij partijen op een andere manier naar een conflict konden kijken. Een manier waarbij er naar elkaar geluisterd werd en ieder de kans kreeg op een nieuwe kans. Die methode werd mediation. Geen zweverige toestanden, gewoon in alle openheid iets kunnen bespreken waarbij op basis van de belangen van beide partijen wordt gezocht naar een
oplossing.  

Naast de basis opleiding tot MfN mediator heeft zij de specialisaties familiezaken en strafzaken gevolgd. Haar leergierigheid maakt dat ze ook binnen de specialisaties aanvullende scholing blijft volgen zoals die van financieel scheidingsdeskundige. Met de al aanwezige kennis op het gebied van arbeidsrecht is zij een mediator die in diverse situaties ingezet kan worden.  

Caroline haar aanpak kenmerkt zich door  openheid en oprechtheid waarmee zij partijen op een eerlijke wijze tot inzichten laat komen. En daarmee ook doorbraken bewerkstelligt. Deze wijze van benadering wordt zeer gewaardeerd door partijen. Dit in combinatie met haar kennis van zaken en haar inlevingsvermogen door haar werkervaring, zorgt er voor dat partijen zich op hun gemak voelen en bereid zijn om stappen te ondernemen om het conflict op te lossen.

Naast haar werk bij het mediationhuis is Caroline werkzaam als zelfstandig HR adviseur bij Boersen HR advies.

Vragen of informatie nodig?

Neem contact op met

Caroline Boersen

0800 0201684
06-22485196

Berichten geschreven door

Caroline Boersen

:

Geen berichten gevonden.
Mediationhuis Schagen
Jan van Scorelstraat 7
1741 KM Schagen
0800 0201684