Bel ons op 0800 020 1684
Vind een Mediator
Bertie de Beuze
Bertie de Beuze

Meer over

Bertie de Beuze

:

Na een actieve loopbaan in het onderwijs heeft Bertie de Beuze zich ontwikkeld tot onderwijsadviseur, trainer en coach. Aanvankelijk was zij verbonden aan een instituut voor onderwijsbegeleiding, maar sedert 2003 heeft zij een eigen onderwijsadviesbureau. 

Bertie de Beuze heeft zich, na een actieve loopbaan in het onderwijs, ontwikkeld tot interim schoolleider, trainer, coach, organisatieadviseur en mediator. Daarnaast is zij actief als bestuurder en toezichthouder.

Als mediator is zij gericht op het echt naar elkaar luisteren: wat probeert de ander mij te vertellen? Als er echt geluisterd wordt, kan de ander zich gehoord voelen en daarmee erkend worden in hetgeen er speelt. Dat is de basis voor herstel en heling. Of voor het respectvol afscheid nemen van elkaar.

Inmiddels heeft Bertie in vele conflicten en bij vele partijen het proces begeleid om te komen tot een bevredigende oplossing. Conflicten waar de onderlinge samenwerking en communicatie een grote rol spelen, vormen haar grootste uitdaging. Hierbij kan het gaan om een conflict op de werkvloer (tussen werkgever en werknemer, in een team of tussen collega’s), tussen buren of in de familie.

Vragen of informatie nodig?

Neem contact op met

Bertie de Beuze

072 5121832
0620960985

Berichten geschreven door

Bertie de Beuze

:

Geen berichten gevonden.
Mediationhuis Alkmaar
Oudegracht 90
1811 CM, Alkmaar
072 5121832