Bel ons op 0800 020 1684
Vind een Mediator
Fiet Meijer
Fiet Meijer

Meer over

Fiet Meijer

:

Fiet Meijer heeft ruim 20 jaar ervaring als trainer, opleider en coach. Daarvoor werkte zij 18 jaar als psychomotorisch therapeut in de geestelijke gezondheidszorg, zowel  individueel als met groepen en samen met een systeemtherapeut met (echt)paren. 

Fiet Meijer heeft ruim 25 jaar ervaring als trainer, opleider en coach. Daarvoor werkte zij 18 jaar als psychomotorisch therapeut in de geestelijke gezondheidszorg, zowel  individueel als met groepen en samen met een systeemtherapeut met (echt)paren.  

Vanuit haar voorliefde om te werken met mensen en mee te denken over hoe mensen uit hun onderlinge conflicten kunnen komen, is zij de mediationopleiding gaan volgen. Haar specialisatie in familie/scheidingsmediation heeft zeker ook te maken met haar zorg voor kinderen in een scheiding en haar persoonlijke ervaring. Fiet heeft bovendien een ruime ervaring met arbeidsmediation.

Fiet werkt vanuit het oplossingsgericht denken, kijkt vooral naar wat werkt en wat mogelijk is, maar besteedt daarbij ook zorgvuldig aandacht aan de onderliggende emoties die het gedrag beïnvloeden.

Vragen of informatie nodig?

Neem contact op met

Fiet Meijer

0800 020 1684
0637416518

Berichten geschreven door

Fiet Meijer

:

Geen berichten gevonden.