Bel ons op 0800 020 1684
Vind een Mediator
Diane Klock
Diane Klock

Meer over

Diane Klock

:

Diane Klock is sinds 1995 advocaat in het arrondissement Noord-Holland en met name actief in het personen- en familierecht en het jeugd(straf)recht.

In deze zaken, waar emoties vaak een grote rol spelen, vindt zij mediation een goede en effectieve manier om de zaken die mensen verdeeld houden, op te lossen. Een gezamenlijke oplossing maakt de kans op naleving van de afspraken groter dan een afgedwongen beslissing door een rechter.

Sinds 2018 is zij bij de MfN geregistreerd als (family)mediator. Daarnaast heeft zij de specialisatie mediation in strafzaken gevolgd en is zij buurtbemiddelaar in haar woonplaats.

Haar mediationvaardigheden gebruikt zij ook in haar hoedanigheid van bijzondere curator; zij vertegenwoordigt met regelmaat de belangen van minderjarigen en heeft een bemiddelende e/o adviserende rol op het gebied van kinderbeschermingsmaatregelen of familierechtelijke kwesties, zoals omgang en ouderlijk gezag.

Haar persoonlijke benadering en betrokkenheid zijn kwaliteiten die terugkomen in haar werkwijze.

Cliënten zijn bij haar welkom op haar kantoor in het centrum van Haarlem. Ook is het mogelijk om een afspraak in het Mediationhuis Alkmaar te maken.

Vragen of informatie nodig?

Neem contact op met

Diane Klock

0800-0201684
06-14790263

Berichten geschreven door

Diane Klock

:

Geen berichten gevonden.
Mediationhuis Haarlem
Nieuwe Gracht 45-47
2011 ND Haarlem
0800-0201684